Velkommen til jer og til mig!

Velkommen til jer og til mig!

Længe har jeg tænkt og overvejet, om det skulle være tid til, at starte på det dersens blogger-halløj og nu er det simpelthen nu! Min tanke er, at bloggen kommer til at afspejle mig, fortælle lidt om min familie og være generelt helt nede på jorden. Jeg håber min blog kan blive noget, som folk vil læse og følge, men mest af alt noget, som folk kan tage en form for del i. Jeg håber i vil deltage aktivt med en masse kommentarer, uanset om i deler jeres enig- eller uenighed.

 

Men hvem er jeg så? Jeg er såmænd bare helt lige som dig, jeg er datter, søster, kæreste og mor. Derudover er jeg almindelig lønslave af systemet og langt fra en af de heldige, som er født med den berømte guldske, langt oppe et hvis helligt sted. Derfor skal du ikke søge denne vej, hvis du har behov for et ophøjet idol, som du kan få lov at dyrke og se op til – eller er det netop almindeligheden, som vi burde dyrke endnu mere…?

 

Mit første blogindlæg bliver ganske kort, da jeg havde tænkt dette, som blot et hurtigt første møde. Har allerede en masse blogindlæg på bedding, så hold øje de næste par dage, hvor i vil lære meget mere om mig.

Lad mig vide hvem i er og hvad i kunne tænke jer, at bloggerverdenen delte mere af?

 

 

1

  • Anne

    Spændende! Velkommen til bloggerlivet. Glæder mig til, at lære dig bedre at kende.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til jer og til mig!