Hvem gider dog at være almindelig?

En almindelig muffin

Muffin, muffintop, lovehandles eller bollehåndtag – (knap så) kært barn har mange navne. I mit tilfælde, er det nok også lidt mere end bare en lille hudfold, der diskret vipper ud over buksekanten… Jeg har nok altid følt, at jeg har haft lidt til både gården og gaden, i forhold til mine veninder, men i bund og grund har jeg jo bare en timeglas figur med kvindelige former. For at være ærlig, så er der jo nok løbet lidt for meget sand på i tiden EFTER mine fødsler og var bestemt nået til en vægt, som jeg på ingen måde kunne være stolt af!

I foråret skete der dog noget, som gjorde at det pludselig blev mere vigtigt for mig, at dette blev ændret. Så i august tog jeg for alvor fat, og gav mig i kast med sådan en livsstilsændring – eller på ALMINDELIG dansk, “en slankekur”.

Midt her i mit forløb, altså fra august til i dag, var jeg så heldig at vinde et kost- og træningsforløb med en personlig træner. Det var mega fedt, og jeg så meget frem til at møde hende. Da jeg dukker op i det testeteron-svulmende træningscenter, bliver jeg så mødt af det tyndeste siv på bare 24 år! Jamen i guder! I forvejen følte jeg mig jo pænt meget, som en elefant i en fitness biks! Ikke nok med dét, det lille siv, der i øvrigt stiller op i bikinifitness (but of course!), vil jo så gerne have, at jeg én gang om ugen indrapporterede vægt, mål OG BILLEDER! Det er satme grænseoverskridende, at dele billeder af elefanten til sivet – som igen er Bikinifitness atlet!

Når det så er sagt, har det jo indtil nu været et fantastisk forløb (med meget ømme muskler) og det har bestemt været med til, at sætte endnu mere skub i det hele. Jeg har da fået smidt 12 kg, af det overskydende sand i timeglasset. Juhuuu! Sådan! Så er der jo kun fucking 13 kg tilbage!!! DOH!!!! Men det klare jeg nu nok, også selvom deadlinen nærmer sig, men den tager vi en nærmere forklaring på en anden dag 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem gider dog at være almindelig?