Bryllupsklokkerne ringer - ENDELIGT!

Julestemning med familien

Kender i de der dage, som man næsten ikke har lyst til, at der stopper igen? De dage hvor man bare hygger totalt igennem med familien? Sådan en dag, havde vi i søndags!

Vi vågnede tidligt i morges – det skønne ved at have nattergale børn (små a-mennesker) – så vi bestemte os for, at få noget ud af dagen og fik hurtigt tøj på. Så lidt over kl. 08.00 stod vi nede i vores lokale havecenter, Anchers Havecenter. Hvis nogen af jer følger Lea Hvidts blog, var hun faktisk på selv samme planteskole (hvad er egentlig forskellen på en planteskole og et havecenter – hvis der overhovedet er en forskel?) forleden. I havecentret har de den hyggeligste juleudstilling med mulighed for køb af gløgg og æbleskiver også – dog lidt for tidligt på dagen for os til det.

 

Efter den hyggelige juleudstilling kørte vi hjem og satte julemusikken på i hele huset (gudskelov for Sonos) og gik i gang med juleoppyntningen og synes selv det blev ret så hyggeligt!

Juletræet her ovenfor har jeg selv lavet. Man kan neders svagt ane noget rødt, da træet er lavet på en trafikkegle. Dejligt børnevenligt med pynt som kan flyttes rundt.

Ungerne får hvert år pakkekalender af mormor, og traditionstro bliver de hængt op på en snor på hver af værelserne. Ungerne synes det er hyggeligt og giver en god stemning af jul.

 

Efter oppyntningen tog vi ned til juletræstænding på vores lokale rådhus, hvor ungerne fik uddelt både slikposer og pakker. Endelig noget værdi for skattekronerne, haha 🙂

Hele dagen blev afsluttet hjemme med gløgg, æbleskiver og Julius julespil. Er der bare MAKS hygge eller hvad?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsklokkerne ringer - ENDELIGT!